Dank U wel!

Dank U wel!

Dat wat hier aanwezig is én volledige vrijheid. Dat wat hier aanwezig is en daardoor volledige vrijheid. Volledige vrijheid toegankelijk gemaakt door wat hier aanwezig is. Dat wat aanwezig is als het skelet voor het lichaam van vrijheid.

Wat mag het vandaag zijn?
’S ochtends vroeg komt het universum, de God van Tijd en Ruimte, de bestelling opnemen. Zwierig, met iets van humor in de ogen.
Yes master? Wat mag het zijn, wat wenst u?
Onze wens wordt ogenblikkelijk vervuld. Het gaat zo snel dat we niet eens in de gaten hebben dat we iets gewenst hebben.
Ik wens liefde!
Wat voor vorm, master? Blokjes, schijfjes, plakjes?
Elke vorm is goed!

Elke vorm is goed? Sommigen zeggen dat je een beetje preciezer moet zijn in je bestellingen, maar ik vind het leuk zo. Ik laat me graag verrassen. Ben benieuwd naar de specialiteit van de chefkok en ik hoef niet van tevoren te weten wat het is. Ik eet alles. Ik vind alles lekker!
Anders dan nog iets? Sambal bij?
Nee, dank je, zo is het goed.
Het is zelfs geweldig, overvloeiend, onstelpbaar, overweldigend. Tot de rand toe gevuld!
Dank je wel, dank u wel, dank U wel!